Δραστηριότητες

Απρίλιος 11, 2019

     Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού, η τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών Υγειονομικού προελεύσεως ΣΣΑΣ – ΣΑΝ, κατόπιν ολοκλήρωσης εκπαίδευσης διάρκειας εννέα εβδομάδων.

     Τα αποφοιτήρια επιδόθηκαν από τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ Υπτγο κ. Παναγιώτη Τάκο. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Υγειονομικού Αντγος ε.α. κ. Παναγιώτης Κοτιλέας.

Απρίλιος 11, 2019

     Την Τρίτη 05 Μαρτίου 2019 το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού επισκέφθηκε την Προεδρική Φρουρά όπου οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και την διαδικασία προετοιμασίας των Ευζώνων και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου.

     Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό της Προεδρικής Φρουράς για την ευκαιρία που μας δόθηκε να γνωρίσουμε τους Εύζωνες.

Ιανουάριος 11, 2018

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου  2017, επισκέφθηκε την Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο κ.Αρχηγός  περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στη συνέχεια μίλησε στο Μόνιμο και εκπαιδευόμενο προσωπικό της.

Ιούνιος 20, 2017

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017  διεξήχθη με επιτυχία στην έδρα της ΧΧV Tεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – 2017» κατά την οποία συνεκπαιδεύθηκαν οι Ανθυπολοχαγοί όλων των Όπλων και του Υγειονομικού Τάξης 2016, που φοιτούν στα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης των Σχολών Εφαρμογής, σε τακτικά αντικείμενα και αντικείμενα μάχης.
 
Οι κατακτήσεις της εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Υγειονομικού ήταν:
 α. H επιτυχημένη συνεργασία με τα υπόλοιπα ασκούμενα τμήματα.
 β. Η λειτουργία στο πεδίο της μάχης του Σταθμού Α Βοηθειών (ΣΑΒ) και του Σταθμού...