Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 20, 2017

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής Εφαρμογή Υγειονομικού, η τελετή αποφοίτησης των Λοχαγών Υγειονομικού, του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης, προερχόμενων από ΣΣΑΣ-ΣΑΝ  μετά από εκπαίδευση εννέα (9) εβδομάδων. Τα πιστοποιητικά αποφοίτησης αποδόθηκαν από τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ  Υπτγο Φιλιππάκη Κωνσταντίνο. Στην τελετή παραβρέθησαν ο Δκτης της ΣΕΥ Ταξχος Τσιλαλής Θωμάς και το σύνολο των στελεχών της Σχολής.

Ιανουάριος 11, 2018

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου  2017, επισκέφθηκε την Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο κ.Αρχηγός  περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στη συνέχεια μίλησε στο Μόνιμο και εκπαιδευόμενο προσωπικό της.

Ιανουάριος 09, 2018

Στα πλαίσια διεξαγωγής της άσκησης "GORDIAN KNOT 17" στη Θεσσαλονίκη,από 28 Νοε  έως 1 Δεκ 17,συμμετείχαν 51 Ανθλγοι της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικόυ με σκοπό την Εκπαίδευση -Εξοικείωση στην λειτουργία μιας κινητής μονάδας εκστρατείας με αυξημένη δυνατότητα παροχής Υγειονομικής Υποστήριξης.

Νοέμβριος 23, 2017

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής Εφαρμογή Υγειονομικού, η τελετή αποφοίτησης των Λοχαγών Υγειονομικού, του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης προερχόμενων από ΣΜΥ - Θεσμό εθελοντών  μετά από εκπαίδευση έξι (6) εβδομάδων. Τα πιστοποιητικά αποφοίτησης αποδόθηκαν από τον Υποδιευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ  Ταξχο Δεμερτζή Δημήτριο. Στην τελετή παραβρέθησαν ο Δκτης της ΣΕΥ Ταξχος Τσιλαλής Θωμάς και το σύνολο των στελεχών της Σχολής.