Δραστηριότητες

Ιούλιος 26, 2021

Κατόπιν διαταγής του ΓΕΣ, στο πλαίσιο εφαρμογής Μνημονίου Συνεργασίας της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού με το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Προνοσοκομειακή Φροντίδα", αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των προγραμμάτων αντιμετώπισης τραυματία της US NAEMT, πραγματοποιήθηκε την 26 και 27 Ιουνίου 2021 η 2η εκπαιδευτική σειρά για την αντιμετώπιση πολεμικού τραύματος (Tactical Combat Casualty Care και Bleeding Control) με τη συμμετοχή στελεχών διαφόρων ειδικοτήτων του Υγειονομικού

Ιούλιος 26, 2021

Από 11 έως 18 Ιουνίου 2021 διεξήχθη στις περιοχές Ξάνθης και Κομοτηνής η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 2021» κατά την οποία συνεκπαιδεύθηκαν οι Ανθυπολοχαγοί όλων των Όπλων και Σωμάτων Τάξεως 2020 των Τμημάτων Βασικής Εκπαίδευσης των αντίστοιχων Σχολών Εφαρμογής.

 

     Η άσκηση αποτέλεσε επιστέγασμα της βασικής εκπαίδευσης με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων των νέων Αξιωματικών και έδωσε τις πρώτες αποφασιστικές παραστάσεις που θα προσδιορίσουν την τακτική αντίληψη και θα γαλουχήσουν την κριτική τους σκέψη.

 

     Οι εκπαιδευόμενοι Ανθυπολοχαγοί Υγειονομικού είχαν την...

Ιούλιος 12, 2021

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοικήσεως από τον Υποστράτηγο ε.α. Θωμά Τσιλαλή στον Ταξχο Αλκιβιάδη Καφαντόγια.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία προσκεκλημένων και με την τήρηση των υφιστάμενων υγειονομικών διατάξεων για την πρόληψη διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Απρίλιος 11, 2019

     Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού, η τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών Υγειονομικού προελεύσεως ΣΣΑΣ – ΣΑΝ, κατόπιν ολοκλήρωσης εκπαίδευσης διάρκειας εννέα εβδομάδων.

     Τα αποφοιτήρια επιδόθηκαν από τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ Υπτγο κ. Παναγιώτη Τάκο. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Υγειονομικού Αντγος ε.α. κ. Παναγιώτης Κοτιλέας.