Δραστηριότητες

Απρίλιος 11, 2019

     Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού, η τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Λοχαγών Υγειονομικού προελεύσεως ΣΣΑΣ – ΣΑΝ, κατόπιν ολοκλήρωσης εκπαίδευσης διάρκειας εννέα εβδομάδων.

     Τα αποφοιτήρια επιδόθηκαν από τον Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΥΓ Υπτγο κ. Παναγιώτη Τάκο. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Υγειονομικού Αντγος ε.α. κ. Παναγιώτης Κοτιλέας.

Ιανουάριος 11, 2018

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου  2017, επισκέφθηκε την Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού  ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως ο κ.Αρχηγός  περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στη συνέχεια μίλησε στο Μόνιμο και εκπαιδευόμενο προσωπικό της.

Ιούνιος 20, 2017

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017  διεξήχθη με επιτυχία στην έδρα της ΧΧV Tεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – 2017» κατά την οποία συνεκπαιδεύθηκαν οι Ανθυπολοχαγοί όλων των Όπλων και του Υγειονομικού Τάξης 2016, που φοιτούν στα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης των Σχολών Εφαρμογής, σε τακτικά αντικείμενα και αντικείμενα μάχης.
 
Οι κατακτήσεις της εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Υγειονομικού ήταν:
 α. H επιτυχημένη συνεργασία με τα υπόλοιπα ασκούμενα τμήματα.
 β. Η λειτουργία στο πεδίο της μάχης του Σταθμού Α Βοηθειών (ΣΑΒ) και του Σταθμού...

Απρίλιος 12, 2017

ΤΑΜΣ «ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» 2017 Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των Σχολών Εφαρμογής Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, από 03 έως 07 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ΤΑΜΣ «ΔΙΟΜΗΔΗΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2017». Η ΤΑΜΣ περιέλαβε συνεκπαίδευση του Βασικού Τμήματος Ανθυπιλάρχων της Σχολής Τεθωρακισμένων και των Ανθυπολοχαγών Υγειονομικού της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού (ΣΕΥ) τάξεως 2016. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη υποστήριξη της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας. Η υποδειγματική 24ωρη λειτουργία Σταθμού Α΄ Βοηθειών (ΣΑΒ) και Σταθμού Διαλογής (ΣΔ), η αξιολόγηση και...